Allround en no-nonsense lichtreclame- en signingbedrijf.

Wij leveren een groot scala aan lichtreclame en signing producten: grote verlichte doek-lichtkasten, verlichte letters / logo’s, reclamezuilen, tekstpanelen, vlaggenmasten, frames met banners, folie applicaties. Ons enthousiaste team werkt volgens de modernste technieken, werkt met energie-arme lichtbronnen en levert hoogkwalitatieve producten. Zo werken wij met vaste contactpersonen die het gehele traject van projectmanagement begeleiden: survey, ontwerp, eventuele vergunningaanvraag, productie, montage en after sales. Uiteraard werken wij volgens de veiligheidseisen en zijn VCA gecertificeerd. Ook regelen wij hoogwerkers, kranen, speciaal transport en opslag.

Van A tot Z in goede handen.

Voor welke uitvoering u ook kiest (verlicht of onverlicht): bij Verduin Lichtreclame zit u goed. Altijd met oog voor detail, kiezen wij in overleg met de klant voor de meest passende uitvoering. Hoogkwalitatieve producten en esthetisch fraai.

Sander Verduin

Sander Verduin

Wilt u meer weten over onze werkwijze en producten? Neem dan contact op met Sander Verduin. Hij werkt al bijna 35 jaar in de branche en 25 jaar als directeur /eigenaar.

Een goede lichtreclame of signing begint bij een goed advies

Zoals gesteld: een goede lichtreclame of signing begint altijd bij een goed advies. Onze historie gaat terug naar 1925 (!!); dus wij kunnen bogen op jarenlange ervaring. Door onze jarenlange ervaring en aansprekende klanten hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van advisering. Wij nemen dit traject serieus en professioneel op. Na een survey ter plaatse kunnen wij een fraai ontwerp en heldere offerte overleggen. Hierna volgt de juiste keuze in uitvoering, materialisatie, kleurstelling, bevestigingswijze en positionering. Gedurende het hele proces wordt de opdrachtgever op de hoogte gehouden en vind er regelmatig feed back plaats. Na de oplevering vindt er contact plaats of welke wijze de lichtreclames / signings in blijvende goede conditie kan blijven. Zo kan er voor vast, maar ook voor flexibel onderhoud gekozen worden.